De voordelen van het elektrisch roken

Elektrisch roken wordt steeds populairder en dit is niet raar vanwege de vele voordelen dat het heeft ten opzichte van het normale roken. Elektrisch roken is een betere manier van roken dan het roken van tabak. Het roken van tabak is zoals iedereen wel weet, zeer slecht voor de gezondheid en dit probeert men te verminderen door het roken van e-sigaretten. Ook is het elektrisch roken erg modern geworden.

Het eerste grote voordeel is de kosten van het roken van e-sigaretten. Dit ligt een stuk lager dan het roken van de normale sigaretten. Het enigste wat even wat kost is de aanschafprijs van een e-sigaret. Voor de rest hoeft er alleen nog maar het vloeistof dat opgerookt wordt gekocht te worden. Dit is vele malen goedkoper dan het roken van tabak.

E-sigaretten soortenOok is het roken van de elektrische sigaret natuurlijk veel gezonder dan de normale sigaret. De e-sigaret bevat geen teer en andere giftige stoffen die slecht zijn voor het lichaam. De e-sigaret bevat dus geen kankerverwekkend teer. Het bevat ook geen stikstofoxide en koolmonoxide, dat de conditie en ademhaling verslechtert. Ook zit er minder nicotine in de e-sigaret. Je kan zelf kiezen hoeveel nicotine je wil, dit verschilt namelijk per vloeistof. Voor mensen die willen stoppen met roken is de e-sigaret dus een ideaal middel om het nicotine gebruik af te laten bouwen. Zo kan er steeds een vloeistof worden gekocht met minder nicotine om het lichaam er rustig aan te laten wennen.

Ook de geur en de smaak zijn een voordeel van de e-sigaret. De stinkende lucht van gerookte tabak blijft nu niet meer hangen in de auto of huis aangezien de e-sigaret niet zo stinkt! De e-sigaret is in verschillende smaken verkrijgbaar en er zit vast wel een smaak bij die jij lekker vindt.

Mensen om je heen krijgen de schadelijke stoffen niet in die door normale rokers wel naar binnengebracht worden. Zo red je dus niet alleen jezelf, maar ook mensen om je heen.

BrandgevaarlijkDe e-sigaret is niet brandgevaarlijk, weggegooide net gerookte sigaretten zijn vaak de oorzaak van een brand. Dit wordt voorkomen met de e-sigaret.

Er komt geen rook van de sigaret af die de omgeving vervuild, de e-sigaret werkt namelijk niet op rook, maar op (onschuldig) waterdamp.

Zo zijn er dus genoeg grote en kleine voordelen bij het elektrisch roken en daarom is het dus een belangrijk product voor de toekomst en nu.