Eindelijk een goede nachtrust dankzij het slaapmiddel zopiclon

Eindelijk een goede nachtrust dankzij het slaapmiddel zopiclon

Uit onderzoek is gebleken dat ongeveer 700.000 mensen in Nederland slaapmiddelen gebruiken. Als je last hebt van slapeloze nachten ben je dus zeker niet de enige. Een bekend middel tegen slapeloosheid is zopiclon 7,5 mg. Deze kan worden voorgeschreven door de huisarts.

Goede nachtrust

Slapeloosheid heeft verschillende oorzaken, en openbaart zich bij elk persoon op een andere manier. Zo kan het in stressvolle periodes gebeuren dat je moeite hebt met inslapen. Andere personen hebben last van chronische slapeloosheid. Dankzij het slaapmiddel zopiclon beleef je toch een goede nachtrust. Ongeveer een halfuur na het innemen krijg je een slaperig gevoel. Als het goed is slaap je vervolgens 7 uur aan een stuk door. In een doosje zitten 30 slaaptabletten. Je kunt dit slaapmiddel het beste een keer per drie dagen gebruiken. Op deze manier werkt Zopiclon bestaat er namelijk geen kans dat je lichaam er afhankelijk van wordt.

Bijwerkingen van zopiclon

Een juiste dosering van zopiclon is zeer belangrijk. Niet alleen is het slaapmiddel verslavend, het heeft ook nog een aantal andere bijwerkingen. Zo kan het zijn dat je ook overdag een slaperig gevoel hebt. Daardoor neemt onder andere je reactievermogen sterk af. Ook kun je last krijgen van geheugenproblemen, verminderde coördinatie en een droge mond. Dit heeft invloed op je functioneren in het dagelijks leven, bijvoorbeeld op het werk. Ook is het niet toegestaan om 24 uur na het innemen van zopiclon auto te rijden. Ondanks alle bijwerkingen is het bijzonder fijn om dankzij zopiclon 7.5 mg eindelijk een goede nachtrust te hebben.

Reageren is niet mogelijk.