Wat heb je aan slakkengel voor je lichaam?

Slakkengel productMisschien heb je weleens gehoord van slakkengel, slakkencrème of een ander product dat gemaakt is van slakkenslijm, maar vraag je je toch af wat het nou eigenlijk doet. Er wordt gezegd dat het goed is voor de huid, maar waar is het goed voor de huid? Wat voor effect heeft het op de huid? Wat is de werking van slakkengel? Op www.slakkengelervaring.nl kunt u erg veel informatie vinden over slakkengel, en alles hier om heen.

Wat heb je er aan?

Om het simpel te houden: slakkengel is goed voor de huid. Welk gedeelte van de huid? Het hele lichaam of alleen het gezicht? Hoe vaak moet je het opsmeren voor een fatsoenlijk resultaat? De zo net genoemde vragen worden in dit artikel beantwoord.

Gedeelte van de huid

Slakkengel kan eigenlijk op elk gebied van de huid gebruikt worden, maar dit is natuurlijk niet nodig. Het belangrijkste is het gezicht (natuurlijk), om puistjes, wallen en rimpels tegen te gaan. (of gewoon om een gladde huid te krijgen)  Maar naast het gezicht kan het natuurlijk ook voor andere lichaamsgedeelten helpen, zoals een litteken op je arm, striemen die zijn overgebleven van zwangerschap of een brandwond op een been die maar niet wil herstellen.

Hoe vaak opsmeren?

Het wordt aangeraden om slakkengel twee maal per dag op te smeren, zoals  in de morgen en ’s avonds. Dit kan bijvoorbeeld voor je dagelijkse dag- en nacht crème gedaan worden, of als vervanging van deze.

Wat heb je er dus aan?

Er zijn net al een aantal effecten van slakkengel genoemd: puistjes verminderen, rimpels verminderen, wallen onder de ogen verminderen, brandwonden sneller laten herstellen, striemen verminderen en gewoon een gladde huid zien te krijgen!  Het algemene doel is dus het verbeteren van de huid.

Al deze genoemde effecten gelden naast slakkengel, ook voor slakkencrème.

Wil je nog meer weten over slakkengel, slakkencrème of andere producten die gemaakt zijn op basis van slakkenslijm? bekijk dan ook eens de website www.slakkengelervaring.nl om meer te weten te komen over slakkengel en slakkencrème. Hier kunt u ook ervaringen van mensen bekijken over meerdere producten. Hierdoor krijgt u een goede kijk op de kwaliteit van de producten, mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van een potje slakkengel.