Wietzaadjes online kopen

Als je wietplantjes wilt kweken dan is er eigenlijk alleen één manier om dat probleemloos te doen. Het planten van wiedzaadjes is veel beter dan wanneer je stekjes zou gebruiken. Je bent net altijd gegarandeerd dat je jonge stekjes krijgt. Je leverancier kan je oudere plantjes geven en die zijn natuurlijk niet even goed als jonge plantjes.

Als je met stekjes getroffen wordt, dan is dat geen goed nieuws voor jou. Stekjes mogen daarentegen niet in de auto geplaatst worden, omdat de hitte en zon geen goede effect hebben op de stekjes. Verder kun je ook met mannelijke stekjes te komen zitten en kunnen sommige van ze met ziektes komen. Als je dit alles wilt vermijden, dan is het dus beter om met wietzaadjes te werken.

Het is helemaal legaal om wietzaadjes in je bezit te hebben. Het is daarom dus een goed idee om ze meteen in bulk te kopen zodat je ze wanneer dan ook kunt planten. Gelukkig kun je wietzaadjes nu ook online kopen. Tinyseeds.nl is een webwinkel waar ze meer dan 40 verschillende soorten wietzaadjes verkopen. De kans is groot dat je jouw favoriete wietzaadjes daar zult vinden.

Als je nieuwe wietzaadjes wilt uitproberen, dan geeft de webwinkel je alle informatie die je nodig hebt om de juiste soort te kopen. Je kunt ook nagaan hoe lang het duurt voordat ze bloeien en waar je ze moet plaatsen, binnen of buiten. Wietzaadjes kopen is nooit zo gemakkelijk geweest.