Anaal vibrator

Anaal vibrator

Soms sluipt de sleur er een beetje in op je slaapkamer. Je begint verveeld te raken met je standaard routine met je vaste partner. Maar in plaats van vreemd te gaan, zijn er tegenwoordig allerlei manieren om hernieuwd plezier te beleven met je eigen partner in de slaapkamer. En dan heb ik het niet over een extra kaarsje aansteken, ook al is daar niets op tegen. Mooie lekkere deep house kan ook een enorme extra stimulans geven voor een intieme, geile sfeer. Maar er kan zoveel meer!

Tegenwoordig vind je van alles in de sexshop. Dan is het goed om te weten dat er zoveel mogelijkheden zijn van dingen die jij alleen of met je partner(s) kunt gaan uitproberen. Of je nu alleen bent, met z’n tweeën of met een groepje gezellige mensen bij elkaar voor een intiem feestje… Breng dan wat nieuwe spanning in je slaapkamer met een anaal vibrator. Had je daar al eens aan gedacht?

Er zijn zoveel modellen en maten anaal vbibrators beschikbaar dat je er altijd wel eentje vindt die bij jouw wensen en fantasieën past. Het niet te evenaren effect van anaal vibrators is een ervaring die je elkaar gunt. En ook als je in je eentje bent kun je naar hartenlust oefenen met wat jij zelf het prettigst vindt.

Een vibrator kopen voor een vrouw


Je kunt als vrouw je orgasme veel intenser maken op verschillende manieren met een anaal vibrator. Diepere orgasmes krijg je als vrouw door clitorale stimulatie van binnenuit. Door de samentrekkende bewegingen tijdens je orgasme knijpen je billen je anaal vibrator vast en voel je het intense genot van anaal verwend te worden. Beweeg je anaal vibrator ook eens naar voren, dan kun je leren om spuitend klaar te komen door van achteren je G-spot te stimuleren. Het vergt misschien wat oefening, maar het is een ware traktatie!

Voor de man


Uiteraard gebruik jij je vibrator anaal! Intenser genot krijg je als je kiest voor een gebogen model anaal vibrator voor extra stimulatie van de prostaat. Er zijn zoveel mogelijkheden en nog meer dingen te ontdekken… Je kunt hem eerst alleen proberen, om daarna met je partner samen extra genot te beleven.

Jij verdient het allerbeste, en samen of alleen genieten is iets dat we onszelf niet moeten ontzeggen. Trakteer jezelf of iemand anders dus op deze ervaring en leer meer over wat er allemaal te beleven valt op het grote, uitgebreide gebied van erotisch genieten. Breid je bestaande assortiment daarom uit met anaal vibrators.

Reageren is niet mogelijk.