Lekker veel actief zijn met een elektrische fiets

Lekker veel actief zijn met een elektrische fiets

Onze vriendinnengroep is vrij actief en we sporten veel samen. Zo hebben we samen yoga gedaan voor een aantal maanden en afgelopen jaar hebben we crossfit geprobeerd. Alleen sommigen in onze groep worden toch weer een jaartje ouder, en we zoeken dus nu naar iets dat minder intens is.

Wielrennen vinden we dan nog wel wat te intens, zeker hier aan de Nederlandse kust, altijd tegenwind, dat is geen doen. Cherelle kwam met het idee om elektrische fiets tochten de gaan houden hier aan de kust naast de duinen. Dat leek ons allemaal wel wat. Zeker in de zomer dan kunnen we ook nog even naar het strand gaan, drankje doen in de strand tent. Waarom niet.

Marieke dat is de financiële genie in ons groepje. Die ging op onderzoek naar voordelige e-bikes. Want die dingen zijn doorgaans nog flink duur helaas. Maar onderzoek loont. Marieke doet ook altijd research naar onze gezamenlijke vakanties en komt dan met de beste deals, niet te geloven hoe ze dat telkens weer doet.

Na een paar dagen zoeken kwam Marieke met de webwinkel Fast & Furious.  Deze winkel had de juiste dingen, goede kwaliteit fietsen, positieve klantenbeoordelingen, lage prijzen.

Uiteraard wilden we specifiek een model voor vrouwen, geen herenfiets die zijn lelijk. Enfin, hier dan Delfi en Sparta dames e-bikes. Omdat het echt een vriendinnen groep ding is kiezen we allemaal dezelfde fiets. We kiezen allemaal een mooie Sparta fiets. Nu hebben we alle 6 dezelfde e-bike. Haha we zijn nu echt een gang! Net zoals een biker gang maar dan een huisvrouwen elektrische fiets groep.

Enfin onze eerste trip staat gepland voor de 31ste van augustus en ik kijk er zeer naar uit. Laten we hopen dat het weer meezit, dan gaat het gegarandeerd een mooie trip worden denk ik zo.

Reageren is niet mogelijk.