De beste dagcremes

De beste dagcremes

Het is voor velen onder ons al helemaal geen vreemd verschijnsel meer: het gebruik van een dagcrème. De huid wordt er lekker door beschermd en geeft het ook een fris gevoel door de dag heen. Het is echter ook belangrijk dat er gekeken wordt naar het type crème dat gebruikt zal worden. Zo zijn er crèmes die de nadruk leggen op het beschermen van de huid tegen de invloeden van de zon. Ook het soepel houden van de huid hoort erbij en kan zo een dagcrème meerdere voordelen combineren.

Het effect wordt al gauw merkbaar

Wie nog nooit eerder een dagcrème gebruikt heeft, zal na een tijd wel merken wat de voordelen ervan zijn. Zo zal de huid verrassend soepel aanvoelen, ook voor zij die over een droge huid beschikken of al op wat leeftijd zijn. Dit komt door de ondersteunde werking van een dagcrème waarbij de werking niet alleen beperkt blijft tot de bovenste huid. Door het toevoegen van extra stoffen zoals vitaminen, wordt ook de dieper liggende huid gestimuleerd. Dit zorgt voor wat extra bescherming van de huidcellen en zullen die dus minder snel beschadigd raken. Het resultaat is dan wel letterlijk te zien in de vorm van een stralende gezichtshuid, zelfs wanneer men de hele dag door moet werken in de zon of in een omgeving die niet zo “huidvriendelijk” is. Zelfs op kantoor, is de huid onderhevig aan de vaak droge lucht en heeft dat na een poos een grote invloed op de huid.

Het aanbrengen van een goede dagcrème kan gebeuren voordat je uit huis gaat, maar kan zo een handig klein potje of tube overal naartoe meegenomen worden. Kies voor een crème die extra bescherming biedt tegen de werking van de zon en ook nog een hydraterende werking heeft. Hou wel rekening met het huidtype.

Reageren is niet mogelijk.