Moniek haar struggles met dieet: haar beste tips

Moniek haar struggles met dieet: haar beste tips

Ik worstel al jaren met mijn gewicht. Pas sinds afgelopen half jaar eindelijk goed op pad gekomen naar mijn doel om onder de 80 kilo te wegen. Ik ben een relatief kleine vrouw van rond de 40. Dus meer dan 80 kilo zorgt voor een slechte BMI score. Het is nog geeneens zo zeer om esthetische redenen dat ik wil afvallen. Ik hoef niet zo nodig een beach body te behalen.

Het is meer dus uit functionele gezondheid worries dat ik er veel belang aan hecht dat in 2018 eindelijk de ommekeer teweeg gebracht zal gaan worden.

Er zijn een paar hulpmiddelen die recent voor aanmoedigende successen gezorgd hebben die ik wil toelichten.

Allereerst heb ik een afslank pakket besteld bij be-slank.nl. Bevat o.a. shake pasta en repen. Alle voeding in dit pakket zijn natuurlijk geschikt voor iemand zoals ik die een dieet volg. Dit is bijv. een speciale pasta, eiwitrijk en laag in koolhydraten. Wat ik volg is dus min of meer een eiwitdieet. Niet superstrikt dus het is niet alsof alle brood en pasta uit mijn leven geweerd wordt, maar wel minder.
Lees hier meer. Ik vind dit een fijn dieet omdat dus niet zo super strikt is zoals andere voorschriften, ik voel me er ook goed bij.

Verder dan nog, ben ik ietwat meer gaan bewegen. We hebben recent een e-bike aangeschaft en daardoor heb ik ook meer zin om te gaan fietsen. Ik tracht tweemaal per week tenminste een uur te fietsen en tot nu toe lukt dat goed. Zeker deze zomer, met al dat prachtige weer is het fijn om er even op uit te gaan op mijn elektrische fiets. Als ik ga fietsen neem ik dan vaak een Be-slank maaltijdreep mee mocht ik honger krijgen onderweg. Enfin, ik zie verdere resultaten van deze lifestyle switch met vertrouwen tegemoet.

Reageren is niet mogelijk.