Steroïden voor beginners, 3 cycli die echt fantastisch zijn

Steroïden voor beginners, 3 cycli die echt fantastisch zijn

De wetten op steroÔden verschillen van land tot land.† Voor de hand liggen zijn de anabole steroÔden†illegaal in jouw land en daarom niet verkrijgbaar zonder een voorschrift van een dokter. Het is verstandig eerst onderzoek te doen of anabole androgene wettelijk†zijn toegestaan†in jouw land.†

Aan de slag gaan met steroÔden is geen gemakkelijke zaak. Deze basis handleiding over steroÔden voor beginners kan je helpen. Voordat je aan je eerste steroïden cyclus kan beginnen, is er veel serieus onderzoek nodig en discipline.

Het is belangrijk dat je begrijpt wat steroÔden zijn, hoe je ze moet gebruiken en welke steroÔden voor jou de juiste zijn.

SteroÔden zijn serieuze drugs. Ze worden gebruikt om vet te verminderen en snel een spiermassa op te bouwen.

Maar niet alle steroÔden zijn gelijk. Verschillende steroÔden hebben verschillende kenmerken, afhankelijk van hun samenstelling en hoe je ze inneemt. Meer op deze facebook pagina.

 

Extreem gespierd door synthetische hormonen

SteroÔden voor beginners

De meeste steroïden zijn testosteron derivaten.

Testosteron is een van de bekendste hormonen in het menselijk lichaam.

Het is het mannelijk geslachtshormoon en wordt op natuurlijke wijze geproduceerd zowel bij mannen als bij vrouwen, hoewel mannen altijd meer testosteron hebben dan vrouwen.

Het verschil tussen testosteron en steroïden is dat testosteron een natuurlijk product is terwijl steroïden synthetisch zijn en worden geproduceerd in een laboratorium.

De meeste steroïden zijn ingedeeld op basis van twee eigenschappen, respectievelijk de androgene kenmerken en de anabole kenmerken.

De verhouding tussen anabole en androgene kenmerken geven de eigenschappen aan van een specifieke pil.

Een steroïde waar de anabole waarde significant hoger is dan de androgene waarde, is meestal geschikter om spieren op te bouwen.

Over het algemeen, zijn steroïden beschikbaar als pillen, voor oraal gebruik, en vloeibaar om geïnjecteerd te worden.

De pillen worden, over het algemeen, het meest gebruikt. Het is handiger, pijnloos en je hebt geen extra uitrusting nodig. Bovendien lopen mensen die steroÔden injecteren meer kans om ziektes op te lopen en dit draagt bij aan de populariteit van steroÔden in pilvorm.

Reageren is niet mogelijk.