Beste Pre workout shake

Beste Pre workout shake

Een Pre workout shake koop je in de vorm van een poeder. Door hier water, melk of een sapje aan toe te voegen, krijg je een shake. Deze neem je ongeveer een half uur voor het trainen in. Dergelijke supplementen worden de veel verschillende fabrikanten ontwikkeld. Dit betekent dat ze nooit dezelfde smaak of samenstelling hebben. Daarnaast kan het ene product op jou wel effect hebben, maar op een ander niet. Daarom is het goed om je een beetje te verdiepen in goede Pre workout producten en hiermee te experimenteren. Wat is de beste Pre workout shake?

Beste merken Pre workout shakes

Er zijn ontzettend veel merken die Pre workouts in poedervorm verkopen. Het aanbod is dan ook erg groot. Dit komt doordat ze met een andere samenstelling worden aangeboden. Hierdoor hebben ze een net iets andere werking. Een bekend product is Assault. De Assault XT van Musclepharm is een krachtig supplement dat tevens een hit is in Amerika. Andere bekende en goed beoordeelde merken die shakes verkopen zijn:

  • Optimum Nutrition
  • XXL Nutrition
  • Body & Fit
  • Cellulor

Het beste is om ervaringen van andere gebruikers te lezen. Test vervolgens een aantal producten en bekijk welke shake het beste effect heeft op je lichaam.

Reageren is niet mogelijk.