Weten voor het anabolen bestellen

Weten voor het anabolen bestellen

Aan anabolen komen is niet zo makkelijk als men zou willen. Het is niet iets dat je gewoon in de winkel kan kopen en zonder hulp van een arts krijg je ze niet. De arts zal je zelfs proberen af te raden om steroïden te gebruiken, omdat ze dat verplicht zijn. Je hebt dus niet veel manieren om aan ze te komen, maar het beste daarvan is online je anabolen bestellen.

Er zijn tal van websites die anabolen verkopen en die beweren dat ze betrouwbaar zijn, maar dat geloof je natuurlijk niet. Je moet zelf nagaan welke wel te vertrouwen zijn en welke niet. Je kunt:

  • Een vriend of vriendin, die eerder anabolen online besteld hebben, vragen van welk website ze dat gedaan hebben en of ze tevreden zijn. Gaan ze weer daar bestellen of waren er wat moeilijkheden en kiezen ze liever voor een ander website?
  • Lees recensies als de websites deze hebben. Ervaringen lezen van anderen kan je ook helpen de juiste beslissing te nemen. Sommige hebben gastenboeken en die kunnen ook handig zijn. Als de desbetreffende websites deze niet hebben en ze verder ook geen andere indicatie geven dat mensen hun service goed vinden, is het misschien best om deze even over te slaan.
  • Wat biedt de website allemaal aan? Geven ze je garantie dat je de steroïden terug kan sturen als ze je niet bevallen? Sommige stellen je ook gerust door te zeggen dat hun website beveiligt is. Kijk uit naar zulke indicaties om te zien of ze stappen nemen om je veiligheid op ’t internet te garanderen.
  • Hoe vindt de betaling plaats? iDeal, Paypal of Bitcoins zijn goede en veilige manieren om dat te doen. Ga niet in op andere, onbekende manieren van geld transacties.

Het is belangrijk om dit te doen voordat je besluit de anabolen te bestellen, want je moet er verzekerd van zijn dat wat je in je lichaam zet zo veilig mogelijk is. Als je vervuilde anabolen gebruikt kan dat best fataal worden.

Reageren is niet mogelijk.